HANDELSBETINGELSER

Produktinformation:
På sarastorm.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Sara Storm via: info@sarastorm.dk

Priser:
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Sara Storm ApS accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på sarastorm.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra sarastorm.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til sarastorm.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Sara Storm er først indgået, når Sara Storm ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra sarastorm.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation og retur:
Standardvarer tages retur senest 14 dage efter varen er modtaget. Først når Sara Storm ApS har modtaget varen overføres pengene retur. Du har 14 dages returret. I tilfælde af returnering beder jeg dig udfylde vedlagte returformular som vedlægges sammen med produktet.

Oplys:
Dit navn:
Din adresse:
Ordre nr. :
Dato for bestilling:
Reg. og konto nummer til din bank.

Du skal selv betale omkostningerne ved returnering. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne faktura, skal du kontakte Sara Storm ApS.
Sara Storm anbefaler at du bruger GLS, da Sara Storm selv bruger dem og der er et tilhørende Track & Trace nummer ved forsendelsen.

Speciel fremstillede designs tages IKKE retur. Køber gøres opmærksom på dette inden betaling. Speciel varer er ikke omfattet af købelovens regler om fuld returret. Samme gælder lagersalgsvarer. Dette gøres der opmærksom på inden køb. 

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af
reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Sara Storm ApS i
rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes DIREKTE til: (Bemærk IKKE TIL PAKKESHOPS).

Sara Storm ApS
Nordre Fasanvej 93 2tv
2000 Frederiksberg

Sara Storm har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere om
problemstillingen, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Sara Storm modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Fortrydelsesret:
Meddeler køber Sara Storm, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Sara Storm det modtagne beløb.
Varer der returneres ufranco eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Bemærk her at du selv betaler leveringsomkostningerne.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Privatlivspolitik:
Sara Storm videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i mit kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.
For at du kan indgå aftale med mig på Sara Storm ApS, har jeg brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.
Personoplysningerne registreres hos Sara Storm ApS, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via min website, sikrer jeg at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Sara Storm ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Sara Storm ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Forbehold for ændringer:
Sara Storm ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Hjemmesiden www.sarastorm.dk drives af firmaet:
Sara Storm ApS
CVR nr: 35042253
Adresse: Nordre Fasanvej 93, 2tv
2000 FrederiksbergLagerhfrlesl

Scroll til toppen

Vil du være den første?

Vær den første til, at få besked når der lander nye styles i shoppen, afholdes konkurrencer eller hyggelige pop-up events.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV