Om Sara Storm

SARA STORM

Fra et lille åndehul midt på Frederiksberg i kombination med byens sus driver jeg mit hjertebarn – Sara Storm. Her designer, konstruerer og udvikler jeg mine egne styles i min private stue/systue, som sidenhen sættes i produktion. Hvad der startede som et kreativt frirum og job ved siden af studiet har i dag dannet grundstenene i min virksomhed.

I 2013 afsluttede jeg min uddannelse med en professionsbachelor i tekstile fag, design og formidling fra Håndarbejdets Fremme. Allerede mens jeg studerede begyndte jeg, at konstruere og sy tøj til mig selv, som jeg delte på de sociale medier. Mine styles fik hurtigt stor opmærksomhed og flere og flere begyndte, at henvende sig med forespørgsler om mine designs. Jeg begyndte at sy mere og mere til andre – og sådan gik det til, at jeg gennem min studietid opbyggede mig en kundekreds. Det var derfor en oplagt mulighed efter endt studie, at opstarte min egen virksomhed og forfølge drømmen om, at etablere et nyt modebrand i branchen.

Dette blev således spadestikket til min rejse med Sara Storm – i begyndelsen syede jeg alt selv, men i takt med stigende efterspørgsel har jeg fået tilknyttet en producent og nogle søde sypiger, som hjælper mig i det daglige. På trods af, at nogle af mine bestsellere i dag produceres ude af huset er jeg stadig meget opmærksom på, at kvalitet og udseende skal gå hånd i hånd og samtidig leve op til mine forventninger.

Moden ændrer sig hele tiden i takt med tiden, trends, sæsoner etc. og mit mål med Sara Storm er derfor, at skabe tøj til kvinder, som kan bruges året rundt, igen og igen – år efter år. Jeg skaber designs med feminine og elegante detaljer i form af fine flæser og blomstrede stoffer/mønstre, som ikke nødvendigvis følger tidens trends eller for den sags skyld dikterer den. Mit mål er, at skabe tidsløst og unikt modetøj til kvinder – mine designs er fra mig til dig, som gerne vil forkæle dig selv og iklæde dig noget særligt – noget man ikke finder på alle hylderne i butikkerne. Hvilket også er grunden til, at jeg udelukkende selv forhandler mine designs på min egen webshop.

Jeg håber du har lyst til, at følge min videre rejse med Sara Storm.

Tak fordi du læste med!

Et indblik i hverdagen hos Sara Storm
Copenhagen Fashion Week // AW16
Scroll til toppen

Vil du være den første?

Vær den første til, at få besked når der lander nye styles i shoppen, afholdes konkurrencer eller hyggelige pop-up events.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV